Rent Idrettslag
Rent Idrettslag
Du er her: Forside
Ammerud besøker gimlehallen

Ammerud besøker gimlehallen

2017 har vært hyggelig så langt, og vi håper det fortsetter når Ammerud gjester Bergen og Gimlehallen. Ammerud ble i høst svekket, da de måtte sende hjem amerikanerene sine og har nok ikke helt klart å finne driven etter det. Søndag kl.18.00 i Gimlehallen

Skru klokken tilbake 3år

Gimle og Ammerud varmer opp før finalen av Final 4, i Bergen håper vi på seier, men Ammerud har slått Gimle tidligere i sesongen. Det forventes en tøff og tett kamp, men Gimle har spart det beste til sist og blåser Ammerud av banen med 34p. (Funfact 1: Anders Fjærestad og Stein Otabor er eneste spillerene igjen fra den finalekampen, selv om Audun Eskeland nå er coach)

Hopp frem 2 år, og de samme lagene varmer opp bronsefinale i sluttspillet, og denne gang er Ammerud for sterke. Også i år startet lagene med å spille jevnt, men Ammerud sitt tap av sine amerikanere, blir nok for tungt i det lange løp. Trist at man ikke skal få se den klassiske duellen mellom Ron timus og Magne Fivelstad mer, hvertfall ikke på en stund.(Fun fact 2: Magne Fivelstad har 21p i snitt på de siste 7 kampene mot Ammerud)

Ron timus Uten Ron Timus eller annen amerikaner, kan det fort bli vanskelig for Ammerud i Bergen

Hopp så frem til Søndag 22/1-2017, og lagene skal igjen varme opp på samme parkett.

Det blir en nok en tøff kamp,og laget med mest muskler vil nok vinne. Når det kommer til muskler eller returer som det ofte måles i, så er Gimle hakket vassere en Ammerud og snitter på 5 returer mer enn sin motstander fra Oslo.

(Fun fact 3: Gimles Nick Victor ligger på topp 5 med sine 9.6 returer pr kamp, men pga få kamper, så er han ikke inne på listen)

Før kampen har vi sjekket Gimle guttene sine stats for BLNO-karreriene deres, og med unntak av Magne som leverer marginalt lavere på poeng og effektivitet i år, så har alle sin beste sesong noensinne i BLNO. Audun Eskeland skal hylles for den jobben han har gjort med denne gjengen, og det er artig å se hvordan alle spiller på sine styrker i et sterkt kollektiv. Med Lars "Diamanten" Espe ute med skade, så har andre steppet opp og laget har prestert meget bra. Hvem andre kan si at de har en ekstra streng av Lars sitt kaliber å spille på mot slutten av sesongen? Nå håper en hel Gimle-familie på å snart se Lars tilbake på parketten, både frisk og i godt driv igjen, så fort som overhode mulig. Og rykter sier at Lars skal prøve seg med ball mot slutten av måneden, det er lov å håpe, da det kommer mange viktige kamper i Februar ifht plassering før sluttspillet.


Med "veteraner" som Anders Fjærestad og Magne Fivelstad i god form, samt Eivind Lamo og Nick Victor på full fart mot toppformen, så er det lett å satse på hjemmeseier Søndag kl.18.00 (Facebook)


NB: Om du får med deg oppgjøret i Kvinneligaen mellom Gimle Pride og Høibråten (Facebook), så kan du få med deg 2 stk elitekamper til prisen av 1.


Arrangementer
mantironstorfrelørsøn
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Meny