Rent Idrettslag
Rent Idrettslag
Du er her: Forside
BLNO: Gimle - Centrum

BLNO: Gimle - Centrum

Regjerende norgesmester Centrum Tigers gjester Gimlehallen Lørdag 29/10 kl.18.00

  • Centrum kommer anført av tidligere Gimle-kaptein Anders Stien, og de kommer fra en flott seier over Asker i et tett lokalderby forrige helg.

Mens Gimle på sin side, kommer fra en kanonkamp mot Frøya Onsdag i midtuken.

En kamp der serielederen i BLNO ble totalt overkjørt i 2 perioder, og ikke bare 1, men 3 spillere nådde 20-tallet og Frøya ble skutt i senk.

Gimle lå foran med 30p til pause, og det i en kamp der Nick Victor og Oskar Granath satt på sidelinjen.

Daniel Berg har vist storspill i de siste kampene, noe som vil gi en ekstrem bredde i angrepet til Gimle. Lars Fredrik Mensah Espe fortsetter storspillet og ser ikke ut til å stoppe, tror han er sugen på "årets talent" i år (mange mener den ble stjålet fra ham ifjor). Om han får den, så kopierer han lagkamerat Magne Fivelstad.

Toget har virkelig begynt å få opp farten, og Magne begynner å ligne på slik vi vil se ham, fart, muskler og innsats overlegent mesteparten av motstanderene.

I tillegg har Gimle spillere i bakhånd som kan lage røre for motstanderen:

Eivind Lamo - en unggutt som har tatt store steg de siste sesongene

Christopher Dobree-Bell, Mikkel Andersen og Hans Jørgen Monsen - hardt jobbene guarder som kan tilføre tett forsvar, og treffsikre nok til å putte kjappe poeng.

Anders Fjærestad - Verdens mest forvirrende spiller. Fysikk nok til å være forward, teknisk og skuddsterk nok til å spille guard. Meget talentfull og allsidig spiller. Kan like gjerne sette en avgjørende treer, som å dunke inn 2p.

Halvor Laastad Gulliksen - "Det snille udyret", en hardtarbeidende muskelbunt som man kan stikke på øyet. God for en håndfull returer og poeng, yter alltid max og litt til.

Oskar Granath - En rolig og balansert pointguard, som har en egen nese for Assists og treffsikker nok til at man ikke gir ham for mye rom.

Jahn Willy Tveit - erfaring til beinet. "Willy" spilte alt BLNO for Gimle 10 år tilbake, og har erfaring fra Ulriken Eagles også.

I tillegg venter vi spent på at kneskade til Nick Victor skal lege, slik at Gimle-publikummet skal få se gutten. En spiller som i spann med Daniel, Magne, Lars og (Lars) Oskar skal kunne utgjøre en fryktet 5'er for Gimle. Defensivt suveren og med tidenes rekkevidde i BLNO (213cm i vingespenn).

Gimle mot Centrum er historisk tette oppgjør, og har vel ikke vært mer enn 10p mellom dem de siste oppgjørene. Dette blir nok ikke annerledes, vi forventer en fartsfylt og eksplosiv kamp.

Verdt å få med seg i kampen:

Gimle:

Magne Fivelstad

Daniel Berg

Lars EspeCentrum:

Magnus Midtvedt

Anders Stien

Vel møtt i Gimlehallen kl 18.00 Lørdag 29/10

Voksne: 50kr

Barn, honnør og Student: 25 kr

Gimle medlemmer i klubbtøy: Fri entré!!!

Dette blir show!!

NB: MINNER OM SCORINGSGARANTI!

Ingen scoringer, så betaler vi sommerferien 2017 for deg!


Arrangementer
mantironstorfrelørsøn
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Meny