Rent Idrettslag
Rent Idrettslag
Du er her: Forside
Bronsekampen

Bronsekampen

Onsdag 1 Mars kl.19.00 i Gimlehallen byr BLNO på bronsekamp. Gimle Basket tar imot Frøya i BLNO, til det som blir en kamp om bronsemedaljene i årets grunnserie.

​​Da Centrum denne helgen tapte for Bærum i BLNO, så tapte de også muligheten til bronsemedalje i grunnspillet.       Både Frøya og Gimle gjorde jobben mot Nidaros Jets, og sikret med det også bronsemedalje til Bergen.

Før Onsdagens kamp ser tabellen slik ut:
tabell

Centrum ligger for øyblikket på 3.plass pga det nye regelverket (1p for oppmøte), som i realitet sier at Frøya pr. 27/2-2017 ligger på 3.plass med 32p, Centrum på 4.plass med 30p (foran Gimle på innbyrdes) og Gimle på 5.plass med 30p. Asker på plassen bak Gimle, kan kun oppå 2p til, og ligger 6p bak Gimle i utgangspunktet med sine 24p.

Alt dette gir oss et scenario, der Frøya med seier over Gimle på Onsdag, vil sikre seg bronsemedalje i grunnspillet.
Gimle på sin side, er avhengig av seier både mot Frøya på Onsdag og Tromsø på Lørdag 4/3, for å sikre seg bronsemedaljene. Gimle trenger 2 seire pga innbyrdes oppgjør med Centrum og vil havne over Gimle ved poenglikhet.

Når det gjelder innbyrdes mellom Gimle og Frøya, så har lagene en seier hver, men Gimle vant sin med 12p mot Frøya sin seier med 6p. Noe som vil føre til at med seier til Gimle på Onsdag, så vil Gimle havne over Frøya ved poenglikhet. For Frøya sin del, så er ikke innbyrdes et problem med seier, da de vil ha oppnådd 17 seire og verken Gimle eller Centrum kan oppnå mer enn 16 seire.

Når det kommer til kampen isolert sett, så er og blir dette et lokaloppgjør. 
Spillerne kjenner hverandre inn og ut, mange av dem bruker mye tid sammen utenfor banen også.
Dette kommer til å bli en tett batalje, og liten tvil om at det beste forsvar vil ha en fordel her.
Begge lag er fulle av offensive strenger, så for vi se hvem av Audun og Brent som er den beste gitaristen.

For Gimle blir det viktig å nøytralisere Reno Silavs og Edmunds Gabrans, da vil nok mye stoppes hos Frøya. 
Dog er det ikke nok, da både Ali Oukkaha og Arne Ingbrigtsen kan stelle i stand problemer. Og man må ikke glemme musklene i Nicholas Phillip og Jeffrey Harper. Da blir det opp til det som i det siste har vært et godt Gimle-forsvar, og skape gode arbeidsvilkår for det offensive registeret til Gimle. Der spillere som Nick Victor, Anders Fjærestad og Eivind Lamo har bidratt i større grad utover sesongen, og tar man med faste bidrag fra Lars Espe, Magne Fivelstad og en lite skuddredd og rutinert Daniel Berg, så snakker vi toppkamp, Begge lag har unge og spennende spillere på benken, som fort kan bidra med sitt.

Vi garanter for fart og spenning, så denne kampen vil man ikke angre på at man bivånet.

Gimle Basket - Frøya Basket Kl.19.00 1.Mars i Gimlehallen

Fact: Etter at Nick Victor fikk nok kamper til å figurere på statslistene, så har han inntatt topp 10 innenfor Poeng, Returer, Assists og Effektivitet. Og Oscar Granath har inntatt topp 10 listen for assists.
Arrangementer
mantironstorfrelørsøn
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Meny