Rent Idrettslag
Rent Idrettslag
Du er her: Forside
Elitebasketen er tilbake i Gimlehallen

Elitebasketen er tilbake i Gimlehallen

Sommeren har ikke helt sluppet taket enda, men basketballen spretter igjen denne helgen..

​​​​BLNO tar imot Bærum og Ammerud, henholdsvis på Fredag 29/9 og Søndag 1/10. I Kvinneligaen blir det toppoppgjør mellom Gimle og Asker på Lørdag 30/9..

Gimle - Bærum Fredag 29/9 Kl. 19.00  

Forrige sesongs semifinalemotstander, tar turen over fjellet til høstens første hjemmekamp i Gimlehallen. En kamp som vil vise hvem som har omstilt seg best fra forrige sesong, begge lag har erstattet toneangivende spillere. Gimle for sin del mangler Lars Espen (college), Nick Victor (operasjon/utav kontrakt) og Eivind Lamo (skadet hånd) fra dem som startet semifinalen i våres. Bærum for sin del har mistet kleggen Eric Gilchrese til svensk basket bl.a.. Begge lag stiller igjen med bautaene sine, Gimle med Magne Fivelstad og Bærum med Stian Mjøs, kanskje 2 av det beste norsk basket har fostret gjennom tidene. Kampen blir tett og spennende, og bergenserne håper på fortsatt poengplukking av Lorentz Cugini, som har med seg småpene 24.5p i snitt fra Åpningenhelgen. En helg som ga trener Audun Eskeland like mye spørsmål som svar,  fasiten var seier over Storm og tap mot Kongsberg.

NBBF Gimle KL

KL: Gimle - Asker 30/9 kl:16.00

Årets første Kvinneliga-kamp i Gimlehallen blir mellom nr.2 og nr.3 fra forrige sesongs sluttspill. Mens Gimle har forsterket med Bergen Elites Sigrid Hardie og tidligere toppspillere som Brita Øyjordsbakken og Henriette Raa Ellingsen, så er Asker fremdeles i utvikling av et ungt og talentfult lag. Gimle sin rutine vil få kjørt seg mot et Askerlag full av ungdommelig pågangsmot og talent, i sped gode rutinerte spillere som Ingrid Selvik (eks Gimle).. Både Gimle og Asker er ubeseiret etter Åpningshelgen, der Gimle tok den sterkeste seieren mot Ullern. Dette blir en tett kamp, vi har troen på hjemmebanefordel og seier til Gimle..


BLNO Gimle - Ammerud 1/10 kl:16.00

Ammerud har vært igjennom store utskiftninger siden de var suverene seriemestere 2 år tilbake, og har et spennende lag på gang. Etter Åpningshelgen å dømme, så er det nok litt tidlig å hevde seg i Bergen mot et Gimle-lag som er tippet i toppen av BLNO. Gimle på sin side har fått en uke til med trening sammen (Jordan Clarke og Lorenzo Cugini landet begge foreige uke), og har nok fått mer dreis på samspillet. I tillegg sitter Gimle på et trumfkort i Magne Fivelstad, kraftkaren som snitter på over 20p mot Ammerud de siste 3 årene. I helgen bør man også holde øynene åpen for Oskar Granat, ikke ulikt sin landsmann den svenske kokken kan Oskar servere i form av klassepasninger,  Lorenzo Cugini har med seg 24.5p i snitt hjem fra Oslo sist helg og har nok lyst å fortsette der hjemme i Gimlehallen.. Vi håper å se et Gimle-lag som løper over Ammerud og viser hva som bor i de.


Billetter: 

Voksne: 50kr Barn/Honnør/Studen: 25kr Gimle-medl. i klubbklær: GRATIS!!


Vel møtt til en fantastisk baskethelg i Gimlehallen..


Arrangementer
mantironstorfrelørsøn
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Meny