Rent Idrettslag
Rent Idrettslag
Du er her: Forside
APRILSNARR    Trist dag for Idretten på Sletten

APRILSNARR Trist dag for Idretten på Sletten

Ny kjøpsentergigant på Slettebakken. Kommunen har gjort helomvending, og dreper idretten, sier Daglig Leder i Gimle Basket, Frederik Lelles Gnatt.

​​Midt i en fantastisk ​Påske her i Bergen, lekker informasjonen fra byråd for Byutvikling.

Et nytt kjøpesenterkonsept(i Norge) får innpass på Slettebakken, prosjektet "Norwegian Outlet Village 2022" har blitt jobbet frem i det skjulte. For mens idretten på Slettebakken har jobbet for et fullgodt alternativ, etter sanering av den gamle bossfyllingen, så har bakmennene i "Prosjekt Outlet" tatt på seg utgiftene med saneringen. "Dette er en enorm utgiftslettelse for kommunen",  sier Byråd for byutvikling til BA og BT. Kommunen sparer flere hundre millioner, som fort kan brukes på bybaneutvidelse (Åsane-Haukeland Sjukehus-Fyllingen), istedenfor at det må bompengefinansiering til. 

Daglig Leder i Gimle Basket sier i en kommentar "Dette er horribelt, det er bedrag av verste sort og et direkte nakkeskudd mot bergensidretten og særlig området rundt Slettebakken. Mange titusener kommer til å bli berørt, og forslaget om å flytte hallkapasiteten fra Slettebakken til Arna vitner om total mangel på kjennskap til bergensidretten. Man kan ikke rive Gimlehallen og hallene rundt, for å bygge de opp titalls mil unna. Det går ikke, det blir kamp og den skal vi vinne" 

Styret i Gimle Basket har Påskeferie, og det har ikke lyktes å få svar fra noen av de sittende medlemmene. 


images (1)

Slik kan "Outlet Village" bli seende ut ifølge de første rapportene, konseptet er basert på Outlet Village Dubai og vil gi flere 1000 arbeidsplasser fordelt på de drøyt 70 butikkene som har fått innpass. 

EditflexSlider-01-671x300

"Outlet Village Dubai" 

Planen er å innlemme Sletten Senter i nord-europas lengste handlegate, og noen av verdens mest kjente varemerker har alt sagt ja til investeringen, her snakker vi NIKE, Macron,  Louis Vitton, Prada, Stadium (svensk sportskjede), McDonald's er bare noen av merkevarene som sammen med norske butikker skal utgjøre "Norwegian Outlet Village Bergen"


Les mer på Aprilsnarr.no


Arrangementer
mantironstorfrelørsøn
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Meny