Elite

Årets Kronekamper

To Toppkamper og en Stor Festdag for Idretten i Bergen!

Kristoffer Gjerde Sætren

Av

Kristoffer Gjerde Sætren

October 10, 2024

Kronekamp 2024

Lørdag 19. oktober blir en dag å merke seg i kalenderen! Da inviterer Bergen Håndball og Gimle Basket hele Bergen til en festdag med toppidrett, samarbeid og samfunnsansvar. For andre år på rad arrangerer klubbene sine populære kronekamp-konsepter, og denne gangen med enda større kraft – to kamper på toppnivå i hver sin idrett, og gratis inngang til begge!

Dette er en unik mulighet til å oppleve høy kvalitet på både håndball- og basketballbanen, samtidig som vi støtter en god sak. Velkommen til Haukelandshallen for en uforglemmelig idrettsopplevelse!

Program for dagen:

BLNO-kamp: Gimle Basket vs. Ammerud kl. 13:30 🏀
Se Gimle Basket ta imot Ammerud i en spennende toppkamp i BLNO. Begge lag kjemper om viktige poeng i ligaen, og vi lover høy intensitet fra start til slutt. For basketballinteresserte i Bergen er dette en kamp du ikke kan gå glipp av!

Rema 1000-ligaen: Bergen Håndball vs. Elverum kl. 16:00 🤾‍♂️
Etter basketballen er det klart for håndballfest, når Bergen Håndball møter det norske storlaget Elverum. Dette er en toppkamp i Rema 1000-ligaen, og vi kan forvente høy fart, dramatikk og klassehåndball i hele 60 minutter. Kan Bergen Håndball slå favorittene fra Elverum på hjemmebane?

OBS! Det er kun 3500 plasser tilgjengelig i Haukelandshallen, og vi forventer at det blir utsolgt. Så sørg for å skaffe deg billetter så raskt som mulig for å sikre deg en plass på denne storslåtte idrettsdagen.

Gratis Inngang for en god sak

I likhet med fjorårets kronekamp, hvor vi samlet inn over 170.000 kroner for å minske ulikheter blant barn og unge, går halvparten av alle inntektene også i år til vårt felles fond: «Små helters støttefond».

Små helters støttefond ble opprettet for å sikre at alle barn og unge i Bergen kan delta i organisert idrett, uavhengig av økonomiske forutsetninger. Fondet skal bidra til å dekke treningsavgifter, utstyr og reiseutgifter for de som trenger det mest. Vi ønsker å bidra til at flere barn og unge får sjansen til å oppleve fellesskapet, gleden og mestringen som idrett kan gi.

Hva er Kronekamp?

Kronekamp-konseptet gir bedrifter og privatpersoner en unik mulighet til å støtte lokalsamfunnet gjennom idretten. Du kan bidra til Gimle Basket og vårt felles fond for å minske ulikhetene blant barn og unge i Bergen på to måter:

1. Sum per tilskuer: Du kan velge å gi et beløp per tilskuer som kommer på kampen. For eksempel, om du gir 10 kroner per tilskuer, og det kommer 600 tilskuere (som er maks kapasitet i Gimlehallen), vil ditt bidrag bli 6000 kroner. Dette skaper et ekstra insentiv for å få flest mulig til å møte opp på kampen, og bidrar samtidig til en viktig sak i lokalsamfunnet.

2. Engangsbeløp: Hvis du foretrekker å gi et fast beløp uavhengig av antall tilskuere, kan du også gjøre det. Dette gjør at bidraget ditt blir mer forutsigbart, og du kan selv bestemme hvor mye du ønsker å gi.

Ved å støtte kronekampen er du med på å skape flere muligheter for barn og unge, og bidra til å minske ulikheten i idretten. Alle publikummere får gratis inngang, men ditt bidrag gjør en stor forskjell!

Idrettsglede for alle

Målet med kronekampen er ikke bare å skape en fantastisk idrettsopplevelse, men også å rette fokus mot noe større – å minske økonomiske barrierer for barn og unge som vil delta i idrett. Gjennom Små helters støttefond hjelper vi flere til å bli en del av idrettsfellesskapet, og sammen skaper vi en mer inkluderende fremtid for barn og unge i Bergen.

Så sett av lørdag 19. oktober til årets kronekamp i Haukelandshallen, og bli med på en festdag full av idrettsglede, konkurranse og samfunnsansvar. Husk å sikre deg din gratisbillett allerede nå, og bli med på å gjøre en forskjell!

Les Neste

Ditt ønske om nyhetsbrev er registrert.
Oops! Noe gikk galt. Er epostadressen din rett?