Junior

Gimle basket i Bærum Open: Sterke prestasjoner og verdifulle erfaringer.

Gimle Basket deltok med fem lag i Bærum Open, opplevde både seire og utfordringer, og styrket samholdet blant spillerne. Takk til frivillige og foreldre for støtten.

Kristoffer Gjerde Sætren

Av

Kristoffer Gjerde Sætren

September 17, 2024

Gimle basketball i Bærum Open: Sterke prestasjoner og verdifulle erfaringer

Denne helgen deltok Gimle Basket med hele fem lag i Bærum Open, en prestisjefylt basketballturnering på Østlandet. Lagene besto av to G16-lag, ett G17-lag, ett J15-lag og ett J17-lag. Turneringen har gitt både gleder og utfordringer for våre spillere, med seire, tap, nye vennskap, og ikke minst verdifulle erfaringer som styrker lagene fremover.

Gimles J15-lag, som består av spillere født i 2010/2011, imponerte spesielt i turneringen. Til tross for at laget hadde med mange 2011-modeller, presterte de sterkt i en aldersgruppe opp og avsluttet turneringen med å vinne B-sluttspillet – en prestasjon som gir grunn til stolthet.

J17-laget møtte tøff motstand og tapte dessverre alle sine kamper. Hovedtrener for J17, Morten Johnsen, reflekterte over helgen: "Litt sjokk i første kamp mot EB, der vi kun scoret 2 poeng. Så ble vi bedre og bedre og kom oss opp i 18 og 20 i de to neste. Vi fikk en fin og tøff tur, og vi fikk sett hva vi må trene på videre. Topp innsats i alle kamper, så jeg er fornøyd med helgen."

G17-laget startet turneringen med en spennende og jevn kamp mot EB 85 1, som til slutt gikk hele veien og vant turneringen. Tapet mot Sandnes i åttedelsfinalen var et tøft nederlag for guttene, og vi forstår at de ikke er helt fornøyd med prestasjonen sin i turneringen. Likevel har vi stor tro på at de vil komme sterkt tilbake i løpet av sesongen.

Gimle stilte med to jevngode G16-lag, et bevisst valg for å satse på langsiktig utvikling av spillerne. Gjennom turneringen fikk alle spillerne rikelig med spilletid, og vi så stor fremgang hos mange av spillerne. Begge lag vant sine puljer, og Gimle 1 vant blant annet en intens kamp mot Centrum Tigers, fjorårets vinnere. I kvartfinalen møtte våre to G16-lag hverandre, der Gimle 2 trakk det lengste strået. De fortsatte deretter med å beseire Sandnes i semifinalen. Finalen ble en hard kamp mot EB, hvor Gimle 2 til slutt måtte se seg slått av et sterkt motstanderlag.

Vi må også gi en stor takk til foreldre og andre frivillige som bidro før og under turneringen. Deres innsats med å kjøre, planlegge, sørge for frukt, fylle flasker, heie fra tribunen og passe på at alle hadde det bra, har vært uvurderlig for lagets samhold og trivsel.

Vi gratulerer G2009, G2008, J2009/08 og J2010/2011 med en vel gjennomført turnering og ønsker dem lykke til med den kommende sesongen.

Les Neste

Ditt ønske om nyhetsbrev er registrert.
Oops! Noe gikk galt. Er epostadressen din rett?