Junior

Kickoff på Husnes

Gimles årlige Kickoff ble en suksess.

Kristoffer Gjerde Sætren

Av

Kristoffer Gjerde Sætren

August 13, 2024

Sommercamp på Husnes

Årets sommercamp på Husnes ble en stor suksess, med fem dager fylt med aktivitet, læring og sosialt samvær for både store og små. Vårt årlige kickoff-arrangement ble igjen et høydepunkt for klubben, og deltakerne fikk en variert og lærerik opplevelse.

Basketball, Styrke og Turn

Deltakerne hadde muligheten til å utvikle sine basketballferdigheter gjennom gode økter ledet av våre dedikerte trenere. Hovedfokuset ble rettet mot individuelle ferdigheter og teknikk.

I tillegg til basketballtreningen, fikk deltakerne delta i styrke- og hurtighetstrening. Denne fysiske treningen hjelper spillerne med å forbedre sin eksplosivitet og utholdenhet. Turntreningen, som ble ledet av erfarne instruktører fra IL Trio, bidro til å utvikle smidighet og koordinasjon, noe som er avgjørende for en allsidig idrettsutøver.

Lek og Læring

I tillegg til trening ble det tid til lek og moro, som ikke bare var underholdende, men også styrket båndene mellom deltakerne.

Vi var også heldige som fikk besøk av Harald Hægland fra Nemus Nesttun. Harald delte verdifull innsikt om kosthold, søvn og skadeforebyggende trening, noe som ga deltakerne en bedre forståelse av hvordan man kan optimalisere sin helse og prestasjon.

OL-Kamper og Konkurranser

Deltagerne fikk muligheten til å se spennende OL-kamper. Elitelaget arrangerte også en rekke morsomme konkurranser og quiz, som ga en ekstra dose spenning og utfordring til campen.

Fellesskap og Vennskap

En av de største gevinstene med sommercampen er de sterke vennskapene som knyttes. Deltakerne, både unge og gamle, fikk mulighet til å bli bedre kjent, bygge relasjoner og skape minner som vil vare lenge. Campen er en unik mulighet for spillere på alle nivåer å lære av hverandre og styrke fellesskapet i klubben.

Takk til Foreldre og Frivillige

Vi vil også rette en stor takk til alle foreldre og frivillige som bidro til å gjøre campen så vellykket. Deres innsats med å lage god mat og sørge for at alle hadde det bra, var uvurderlig.

Nå gleder vi oss til å ta fatt på sesongen 2024/2025. Gimle ønsker alle medlemmer lykke til med treninger og kamper i tiden som kommer. Vi gleder oss til å se Gimlehallen fylt med engasjerte basketspillere og foreldre.

Les Neste

Ditt ønske om nyhetsbrev er registrert.
Oops! Noe gikk galt. Er epostadressen din rett?