Elite

Velkommen, Saquan Singleton!

Gimle Basket har signert den amerikanske spilleren Saquan Singleton, en allsidig guard fra Bronx, New York.

Kristoffer Gjerde Sætren

Av

Kristoffer Gjerde Sætren

September 23, 2024

Gimle Basket er stolte av å annonsere vår nye signering til elitelaget – Saquan Singleton! Med bakgrunn fra University of New Mexico og George Mason, har Saquan allerede en imponerende basketballkarriere bak seg, og nå er han klar for å ta sitt første skritt inn i profflivet – her i Norge!

Født 6. april 1998 i Bronx, New York, er Saquan en ung og atletisk spiller som bringer med seg en unik og allsidig spillestil. Som en "stor guard" er han både en effektiv angrepsspiller som lett kommer til kurven, samtidig som han setter laget først.  Fansen kan også forvente bra forsvar fra en spiller som kan dekke posisjonene fra 1 til 4, og han er spesielt god i transition.

Motivert av Gimles sterke defensive spill og vår erfarne trener Audun Eskeland, gleder Saquan seg til å utvikle seg videre som spiller. Han trekker også frem det gode samholdet i laget og gimlekulturen som han ser frem til å bli en del av.

Personlige mål for sesongen?
"Mitt største mål er å spille god basketball og vinne kamper, noe som vil lede oss mot et mesterskap. Personlige prestasjoner er viktige, men mitt eneste fokus akkurat nå er å bringe en Kongepokal tilbake til Gimle."

Til Gimle-fansen:
"Jeg vil takke Gimle Basket og hele Gimle familien for å ta en sjanse på en gutt fra Bronx, New York. Jeg er utrolig velsignet og ydmyk over denne muligheten, og jeg ser frem til en spennende og morsom sesong. Jeg håper å se dere på kampene, og la oss fylle hallen og heie frem laget!"

Saquan gleder seg til å vise hva han er laget av, og med en kombinasjon av ydmykhet, energi og dedikasjon til både laget og resten av Gimle, er det ingen tvil om at han kommer til å bli en stor favoritt blant Gimle-fansen. Sesongen ser lys ut, og vi kan ikke vente med å se hva han vil bidra med på banen.

Velkommen til Gimle, Saquan Singleton!

Les Neste

Ditt ønske om nyhetsbrev er registrert.
Oops! Noe gikk galt. Er epostadressen din rett?